Garantiordning

Vi arbejder med garanti

Esbjerg Tømrerfirma ApS er medlem af BYG (Dansk Byggeri).

Det betyder at du som privatkunde er sikret af BYGs 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt det udførte arbejde. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi rådgiver og anviser gerne de producenter, vi ved leverer kvalitetsprodukter.

BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet. og dækker op til kr. 100.000,-

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYGs Klage-& Ankenævn og en hurtig sagsbehandling. Derved undgår du den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

 

Kontaktoplysninger